ما از ابتدا دولت صد در صدی بوده و خواهیم بود
11 خرداد 96 - 00:03 | 1662 بازدید
گیلان فردا- دکترحسن روحانی صنعت دانشبنیان و فناوری را پایهی سنگینی برای اشتغال و رشد اقتصاد در کشور دانست و گفت: ۳ هزار شرکت دانشبنیان که در طول ۳.۵ سال گذشته از سوی دولت مورد حمایت قرار گرفتند، توانستند ۱۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنند. ما میتوانیم با حمایت بیشتر از این عرصه بازار جهانی را تصرف کنیم.
به گزارش دفتر ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، دکتر روحانی در همایش معلم، تولید و اقتصاد دانش بنیان، با تاکید بر این که شکاف بین ملت محل نفوذ دشمن است و همه باید از ایرانی بودن احساس غرور کنیم، گفت: پرچم اسلام و ایران باید پرچم آرامش برای همه اقوام و مذاهب باشد و ما از ابتدا دولت صد در صدی بوده و خواهیم بود.
رییس جمهور با اشاره به این که شهید مطهری راه آموزش و پرورش، خدمت و ایثار را به ما آموخت، گفت: باید از مدارس به فناوری، اقتصاد دانش بنیان و سرافرازی علمی و تولیدی در برابر منطقه و جهان دست یابیم. تردیدی نیست هر پیشرفت، تولید، افتخار بزرگ و تخصصی که در کشور هست، در سایه زحمات معلمین شریف است.
وی با اشاره به اینک ه بخشی از خاطرات خوش همه ما مربوط به ایام مدرسه است، افزود: دانش آموختگان جوان ما که از مدارس و دانشگاههای کشور برخاسته و روی پای خودشان ایستاده اند، میتوانند کشور را در عرصه علم و دانش در مسیر پیشرفت و تعالی قرار دهند.
دکتر روحانی اظهار داشت: از میزان تولیدات و تنوع و تعداد محصولات شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاههای مرتبط، تعداد کشورهایی که این محصولات به آن ها صادر می شوند، تعداد اشتغال ایجاد شده به واسطه آن ها و از مجموع کاری که برای کشور و آینده جامعه انجام شده، به وجد آمده و به آن افتخار می کنم.
رییس جمهور با بیان این که راه تعالی و پیشرفت کشور این است که بازارهای منطقه و جهان را تصاحب کنیم، تصریح کرد: شعار ما را به جایی نمی رساند؛ در این سال ها خیلی شعار شنیدیم. مهم این است که در مقام عمل قدم های مهمی را برداریم. برای خود بنده بسیار تأثرانگیز است که عده ای می خواهند از معلمین جامعه و از آموزش و پرورش به عنوان ابزار استفاده کنند.
دکتر روحانی با اشاره به این که بالاخره در هر کشوری چه ایران و چه دیگر کشورها، کارمندان آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و بخشهای مختلف مشکلاتی دارند، خاطرنشان کرد: شاید در کشورهای مختلف این مشکلات کمتر و بیشتر باشد، اما همه جا مشکل هست. سوال اینجاست که چرا عده ای می خواهند از مطالبات معلمان و کارمندان بخش های دیگر برای خودشان نردبان اخذ رای درست کنند؟
رییس جمهور گفت: نمی شود از مشکلات بگوییم و بعد از بالا رفتن هزینه های جاری هم گلایه کنیم. هزینه جاری به معنای زرق و برق ادارات نیست. بزرگترین بخش هزینه اجرایی دولت مربوط به بخش رفاهی و مستمری بگیران و حقوق بازنشستگان و مربوط به حقوق مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد و بخش های مشابه است. بخش بزرگ دیگر هزینه های جاری و اجرایی دولت مربوط به بخش های آموزش و پرورش و بهداشت و درمان است.
دکتر روحانی اضافه کرد: وقتی می گوییم هزینه های دولت باید کم شود، یعنی بودجه آموزش و پرورش، بودجه بخش بهداشت و درمان و بودجه دفاعی و حقوق معلمان کم شود. از سوی دیگر هم میگویند، دولت باید در بخش دفاعی و بودجه آموزش و پرورش پول بیشتری هزینه کند؛ این تناقضات واقعا عجیب و غریب است.
رییس جمهور با تاکید بر این که راه افزایش خدمات رفاهی، افزایش درآمد کشور است، اظهار داشت: کسانی که این روزها مرتب میگویند فلان قدر به این بخش از جامعه و آن بخش از جامعه پول می دهیم، هیچ فکر کرده اند که این پول ها را از کجا می خواهند بیاورند؟ از حقوق چه بخشی می خواهند کم کنند، حقوق معلمان، پرستاران، کارمندان؟ آیا می خواهند از بانک مرکزی استقراض کنند؟
دکتر روحانی تصریح کرد: استقراض از بانک مرکزی پایه افزایش تورم است. در دولت قبل ۴۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح مسکن مهر از بانک مرکزی استقراض کردند و حاصل این شد که تورم به بالای ۴۰ درصد رسید. اما در این دولت از روز اول روی موضوع انضباط مالی ایستادیم و اجازه ندادیم هیچ استقراضی از بانک مرکزی انجام شود و در نتیجه تورم به این شکل مهار و تک رقمی شد.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: شعار دادن ساده و آسان است، اما مهم ارایه برنامه دقیق و تعیین منبع درآمدها و مشخص کردن این است که هزینه ها از کدام درآمدها تامین شود.
دکتر روحانی با اشاره به این ادعای برخی افراد و جریان ها که میگویند وضع مردم در این دولت بدتر شده است، گفت: ما گندمی را که در ابتدای این دولت از کشاورز کیلویی ۷۰۰ تومان خریداری می شد، در سال ۹۵ تقریبا به ۲ برابر قیمت، یعنی ۱۳۰۰ تومان خریدیم، برای این که کشاورز زندگی بهتری داشته باشد. این توجه دولت به زندگی محرومان و کشاورزان و مردم عادی نیست؟
رییس جمهور اضافه کرد: از شما می پرسم آیا این که می گوییم باید به کشورمان برسیم، غیر از این است که در تولید محصول استراتژیکی مثل گندم خودکفا شویم و تولید مجموع محصولات کشاورزی را از ۹۷ میلیون تن در سال به ۱۱۸ میلیون تن برسانیم. آیا این که مجبور باشیم سالی ۶ میلیون تن گندم از خارج وارد کنیم، عزتمندانه است و یا این که در کشور توان صادرات ۳ میلیون تن گندم را ایجاد کردهایم؟
دکتر روحانی گفت: به کشاورز گندم کار خودمان نزدیک دو برابر قیمت گندم خارجی پرداخت می کنیم و ما ۱۵ هزار میلیارد تومان و هفده برابر سال ۹۲ به گندمکاران پرداخت کردیم.
رییس جمهور با بیان این که در زمینه فعالیتهای دانش بنیان حرکت خوبی در کشور ایجاد شده است، گفت: ما باید در صنعت دانش بنیان و فناوری اطلاعات که میتواند برای کشور اشتغال ایجاد کند، فعال بوده و برنامهریزی کنیم.
دکتر روحانی با بیان این که ۳ هزار شرکت دانش بنیان که در طول ۳.۵ سال گذشته از سوی دولت مورد حمایت قرار گرفتند، توانستند ۱۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنند، گفت: ما باید شرکتهای دانش بنیان را توسعه داده و از آنها حمایت بیشتری کنیم.
رییس جمهور افزود: در طول دولت یازدهم کمک به شرکتهای دانش بنیان از ۲۵ میلیارد تومان به ۳ هزار میلیارد تومان ارتقاء یافته است و باید قدم به قدم پیش برویم تا بتوانیم بازار جهانی را تصرف کنیم
دکتر روحانی با اشاره به افتتاح خط تولید پژو ۲۰۰۸ و این که این خودرو، ۲ ماه پیش وارد بازار فرانسه شده و امروز در ایران به صورت مشترک تولید میشود، گفت: ما در حال ورود به بازار رقابت در صنعت خودرو هستیم و همپای تحولات جهانی حرکت میکنیم و این موضوع که خودرویی که در ایران تولید میشود در آینده در بازار جهانی حضور داشته و در خیابانهای دیگر کشورهای جهان حرکت میکند، موجب افتخار است.
رییس جمهور با اشا ره به این که امروز کشور ما از سالهای گذشته دارای امنیت بیشتری است، گفت: هر چند که در طول این سال ها نیروهای مسلح کشور تقویت شده و سپاه، ارتش، نیروهای امنیتی و بسیج ما مقتدر و پرتلاش هستند و توانستهایم روابط دیپلماتیک خود را با دیگر کشورها گسترش دهیم، اما علاوه بر آن ها دلیل این امنیت این است که دولت نسبت به همه ایرانیان و اقوام و مذاهب نگاهی یکسان داشته است.
دکتر روحانی با اشاره به این که در طول این سالها، اگر درگیری و ناامنی وجود داشته، در نقاط مرزی بوده و در داخل استانهای مرزی هیچ ناامنی وجود نداشته است، گفت: ما در کشور درصد درست نکردیم و همه اقوام و مذاهب را به یک چشم دیدیم. ما از ابتدا دولت صد در صدی بودیم و تا آخر نیز اینطور خواهیم بود.
رییس جمهور با تأکید بر این که همه مردم ایران در نقاط مختلف کشور باید احساس کنند که پرچم ایران برای همگان پرچم امنیت و آرامش است، گفت: باید شرایط به گونهای باشد که پرچم اسلام و جمهوری اسلامی ایران برای همگان موجب آرامش باشد و زمانی که همه مردم ببینند و احساس کنند که جایی بهتر از ایران برای آرامششان وجود ندارد، آن وقت دشمنان و وهابیها نمیتوانند علیه ما اقدامی انجام دهند.
دکتر روحانی با اشاره به سخنان برخی افراد مبنی بر این که باید کاری کنیم تا نفوذ در کشور کاهش یابد، گفت: نفوذ وقتی کاهش مییابد که با هم منسجم و متحد شویم، اگر میان ما شکاف باشد، دشمن به راحتی میتواند نفوذ کند.
رییس جمهور ادامه داد: همه باید از این که ایرانی بوده و زیر پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم احساس غرور کنیم، چرا که همه یکسانیم و حقوق ما به طور یکسان باید رعایت شود.
دکتر روحانی افزود: حقوق شهروندی همه ایرانیان با هم مساوی است
رییس جمهور با بیان این که پیامبر اسلام(ص) نگاه خود را در میان اصحاب به عدالت تقسیم میکرد، گفت: معلم در کلاس درس باید، نگاهش نسبت به شاگردان متعادل و برابر باشد و به گونهای نباشد که دانشآموزی احساس کمتوجهی کند.
دکتر روحانی ادامه داد: نباید از لحاظ حیثیتی میان دانشآموزان تفاوتی قایل شویم، چرا که عدالت با نگاه و سخن گفتن معلم در کلاس درس آغاز میشود و آنجا باید سرزمین و خانه اخلاق باشد.
رییس جمهور افزود: اگر در مدرسه و کلاس، درس اخلاق را بیاموزیم، آنگاه پشت تریبون و در تلویزیون، آبروی مردم را نمیبریم.
دکتر روحانی با بیان این که نباید تصور کنیم که دنیا همین دو هفته مانده به انتخابات است، گفت: ایران ابدی و ملت ایران پاینده است و ما باید به فکر ایران، شرف و اخلاقمان باشیم.
ایشان با تأکید بر این که رییس جمهور باید حافظ حقوق همه مردم ایران باشد، افزود: امروز روز تاریخی برای ملت ایران است، کما این که هر انتخابات مهم و بزرگی در کشور، برای ما تاریخی و سرنوشتساز است.
دکتر روحانی با اشاره به این که همانگونه که در شب قدر تقدیر انسان، مقدر میشود در انتخابات هم تقدیر آینده کشور، مشخص خواهد شد، گفت: ما باید سرنوشت، آینده، امنیت، آرامش، پیشرفت و آزادی خود را در ۲۹ اردیبهشت رقم بزنیم.
رییس جمهور با بیان این که گاهی یک انتخاب نه تنها چهار سال بلکه میتواند تا ۸۰ سال در کشور ما تأثیرگذار باشد، افزود: آنچه برای ما اهمیت دارد عزت ملی، اقتدار و پیشرفت کشور است.
دکتر روحانی ادامه داد: ما قدرت را برای هراساندن دیگران نمیخواهیم بلکه میخواهیم قدرت ما وسیله دوستی با دنیا و همسایگانمان باشد، البته اگر کسی بخواهد نسبت به کشورمان تعرض و تجاوزی داشته باشد، با قدرت و اقتدار در برابر او قاطعانه و یکپارچه میایستیم.
رییس جمهور خاطر نشان کرد: قدرت و فرهنگ ایران برای همزیستی مسالمتآمیز با کشورهای همسایه و جهان است.