رئیس بنیاد نخبگان گیلان تاکید کرد: چاپ

گیلان فردا، شهلا ابراهیم زاده اصلی-رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان به مناسبت روز ملی نخبگان طی برگزاری جلسه ای با حضور اصحاب رسانه و همکاران بنیاد، ضمن تبریک سال جدید تحصیلی، دهم مهر ماه روز ملی نخبگان را گرامیداشت و گفت: اختصاص یک روز (دهم مهر ماه مصادف با ولادت شهید چمران) به جامعه نخبگانی، نشاندهنده ضرورت توجه و تقویت علمی جامعه است.
دکتر فرهاد شیرینی، ادامه داد: امسال روز ملی نخبگان مصادف شده با بیستمین سال فعالیت این بنیاد و امیدوارم با توجه بیشتر به مسایل نخبگان هم کمک فکری از نخبگان بگیریم و هم از آن ها حمایت کنیم. در همین راستا و برای عملیاتی کردن این موضوع مهم و فرهنگسازی، بنیاد ملی نخبگان گیلان به عنوان متولی اصلی امور نخبگان در استان، امسال به مناسبت روز این روز، برنامه های مختلفی را اجرا خواهد کرد.
وی با تاکید براینکه گام اول شناسایی نخبگان و سپس توانمندسازی آن ها است، تصریح کرد: برای شناسایی نخبگان باید بیشتر تلاش کرد چون ممکن است ظرفیت نخبگان در شهرستان‌ها و روستاهای استان مغفول مانده باشد.
وی با اعتقاد به ظرفیت آموزش و پرورش برای رشد و شناسایی نخبگان، به راه اندازی مدرسه خلاقیت در شهرستان کوچصفهان، اشاره و ابراز امیدواری کرد در سطح شهرستان های دیگر هم مدرسه خلاقیت گسترش یابد.
رئیس بنیاد نخبگان استان، حضور در جوامع نخبگانی آموزش و پرورش را ضروری خواند و گفت: مدارسی را نیز در رشت، لاهیجان، انزلی، صومعه سرا و تالش انتخاب کردیم تا در هر مدرسه یک نفر از نخبگان در خصوص اهمیت این حوزه برای دانش آموزان صحبت کنند و به سوالات دانش آموزان جواب دهند.
وی با اشاره به حضور در جوامع نخبگانی و دیدار با دانشجویان، از انعقاد تفاهم نامه در دانشگاه ملی مهارت خبر داد و افزود:
موضوع افزایش مهارت یکی از مسایلی است که در سال های اخیر خیلی مورد توجه بوده. است چون گاه با عزیزانی روبرو هستیم که دانش خوبی دارند اما در مهارت ضعیف هستند. ولی بعد از انعقاد این تفاهم نامه برنامه هایی در حوزه مهارت آموزیی در سطح دانش آموزی و دانشجویی خواهیم داشت.
از سوی وی برگزاری نشست با دانشجویان، نخبگان و بررسی نظرات و طرح های بنیاد ملی برای گرفتن نظرات مشورتی و همچنین تکریم یکی از خانواده های شهدای استان برای الگوسازی در حوزه های علمی، فرهنگی و کارآفرینی از دیگر برنامه های بنیاد نخبگان استان در این هفته اعلام شد.
شیرینی با اشاره به دیدار مجموعه ای از نخبگان بخصوص دبیرهای هیات های اندیشه ورز و اساتید راهبر در حوزه های مختلف با آقای استاندار، در خصوص فعالیت هیات اندیشه ورز، گفت: چهار طرح هیات اندیشه ورز را در مسایل مختلف استان به عهده داریم از جمله طرح تحول کشاورزی استان، طرح مرتبط با محیط زیست، طرح حکمرانی اقتصاد دریا محور و طرح دادگستری استان گیلان برای کاهش پرونده ها در شورای حل اختلاف که تصویب شده و دبیران احکام خود را گرفته اند. دو طرح شهید بهشتی با موضوع مهاجرت معکوس و مسایل حوزه کشاورزی در بحث کیوی نیز قبلا انجام شده بود که این طرح ها در سطح استان و سطح ملی اثر گذار خواهند بود.
رئیس بنیاد نخبگان گیلان با تاکید بر لزوم افزایش روحیه خودباوری، گفت: بازدیدهایی از بعضی صنایع موفق استان خواهیم داشت. همچنین نشستی نیز با یکی از چهره های برجسته علمی استان با حضور تعدادی از نخبگان جزو برنامه های بنیاد است در راستای شفاف سازی مسیر حرکت نخبگی و توجه به حوزه های فرهنگی از زبان یک شخصیت موفق علمی استان که تنها دارنده برنده جایزه علامه طباطبایی در استان هستند و تالیفات زیادی در حوزه های فرهنگی و تربیتی دارند نیز تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه بیشتر برنامه های بنیاد معطوف به توجه دادن اقشار مختلف از جمله مدیران و سایر بخش ها به موضوعات نخبگان است که می تواند به شکل های مختلف بروز یابد، به ضرورت استفاده از ظرفیت های رسانه ای مختلف از جمله صدا و سیما و سایر رسانه ها و همچنین ظرفیت اطلاع رسانی شهری از سوی شهرداری ها تاکید کرد و گفت: از فرمانداران محترم نیز خواسته شد تا جهت اطلاع رسانی و تبلیغات فعالیت های بنیاد نخبگان، نماینده تام الاختیاری را به بنیاد معرفی کنند.

(عکس ها: گیلان فردا)

1_2

 

20250929_113004

 

به اشتراک بگذارید:

نظر بنویسید:

security code
تبلیغات و اطلاع رسانی

InShot_20250614_171818249

مشاور و نماینده بیمه عمر و زندگی سامان

InShot_20250515_185755132