داده ها و آمارهای با کیفیت برای همگان
رئیس مرکز آمار ایران در رشت: اگر نظام آماری کشور متحول شود، زندگی مردم نیز متحول خواهد شد، داشتن آمار صحیح یک ثروت ملی قلمداد می شود که آثار و برکات آن در برنامه ریزی صحیح به همه آحاد جامعه خواهد رسید.
حضور در گیلان موجب افتخار است
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، گودرزی، رئیس مرکز آمار ایران ضمن گرامیداشت یاد شهدا و تشکر از برگزار کنندگان سرشماری کشاورزی 1403 و کلیپ زیبا و جامع ای که با موضوع سرشماری کشاورزی گیلان در سالن پخش شد، حضور در استان گیلان به عنوان یک خطه سرسبز، حاصل خیز و دارای افراد فرهیخته، را یک افتخار دانست و گفت: «رزق» فقط دارایی و ثروت نیست، گاه حضور در یک جلسه خوب و یا شنیدن یک حرف خوب نیز یک رزق خوب محسوب می شود.
سرشماری کشاورزی 1403 با همکاری همه عوامل مرتبط به خوبی اجرا شد
وی با اشاره ای کوتاه به چگونگی اجرای سرشماری کشاورزی در سال 1403 و نظرات موافق و مخالفی که در خصوص اجرای این سرشماری وجود داشت، گفت: خوشبختانه با مشورت همه و تدبیر درست و با توجه به امکانات موجود سرشماری کشاورزی 1403 با کمیت و کیفیت خوبی انجام شد.
آمار درست در کیفیت معیشت مردم تاثیر دارد
وی با تاکید بر اینکه آمار درست در کیفیت معیشت مردم تاثیر دارد و مرکز آمار ایران به این مهم واقف است، اضافه کرد: همکاری خوب دستگاه ها، وزارت کشور، استانداران، رسانه ها، نیروهای مسلح و همچنین همکاری خوب کارکنان این بخش و کارکنان مرتبط بین دستگاهی و تقویت انجام اقدامات ابتکاری، موجب شد تا سرشماری کشاورزی 1403 خوب اجرا شود به گونه ای که ۱۵ هزار نیرو در سراسر کشور در اجرای این سرشماری کمک کردند که جوانان و بانوان سهم بیشتری در این کار داشتند. به بیان دیگر از هم افزایی و تعامل همکاران جوان و با تجربه سعی شد کیفیت آمار جمع آوری شده افزایش یابد.
رئیس مرکز آمار ایران با بیان اینکه به زحمات همکاران استانی ارج می نهیم، گفت: برای اجرای یک طرح بزرگ آماری در سراسر کشور، همکاری همه دستگاه ها لازم است.
تحول نظام آماری کشور، تحول زندگی و معیشت مردم را در پی خواهد داشت
وی با اعتقاد بر اینکه اگر نظام آماری کشور متحول شود، زندگی مردم نیز متحول خواهد، داشتن آمار صحیح را یک ثروت ملی قلمداد کرد که آثار و برکات آن در برنامه ریزی صحیح به همه آحاد جامعه خواهد رسید.
رئیس مرکز آمار، با بیان اینکه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1405 به روش ثبتی مبنا انجام خواهد شد، تاکید کرد: ضمن اینکه لازم است دستگاه ها اطلاعات خود را با توجه به مطالعات میدانی، بهینه و بروز کنند، استان ها نیز طرح و ایده های ابتکاری خود را برای بهتر برگزار شدن این سرشماری به مرکز آمار اعلام نمایند.
مرکز آمار ایران تنها مرجع رسمی آمار در کشور است
وی با اشاره به تقویت جایگاه مرکز آمار در سال های اخیر و توجه ویژه دولت چهاردهم به آمارهای مرکز، تاکید کرد: کارشناسان مرکز آمار، آمارهای حرفه ای، علمی و قابل دفاع تولید می کنند، لذا باید مردم را با روش های تولید آمار آشنا کنیم تا بدانند مرکز آمار ایران تنها مرجع رسمی آمار در کشور بوده و باید نسبت به تولید آمارهای قابل اتکا برای دستگاه ها اقدام کند به گونه ای که این آمارها برای مردم قابل اعتماد باشد.
اگر نظام آماری کشور متحول شود، نظام تصمیم گیری نیز متحول خواهد شد
وی با اشاره به لزوم برگزاری نشست های تبیینی با مردم در اقشار مختلف از جمله نخبگان، دانشگاهیان، دانشجویان، جوانان و... برای نشان دادن اهمیت آمار تاکید کرد: اگر نظام آماری کشور متحول شود، نظام تصمیم گیری نیز متحول خواهد شد.


